• +30 23920 76 340
  • +30 6947 688 990
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δευτ- Παρ 10:00 -18:00

Τρόποι συνεργασίας

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εχουμε ότι χρειάζεστε για να αποκτήσετε έναν αυτόματο πωλητή!
space-desk-office-hero-i.jpg

Αγορά Αυτόματου Πωλητή

Σας βοηθάμε να διαλέξετε τον αυτόματο πωλητή, καινούργιο ή μεταχειρισμένο, που ταιριάζει στις ανάγκες σας, έτσι ώστε να μην ξοδεύετε χρόνο και πολύ χρήμα. Η αγορά του αυτόματου πωλητή θα είναι στις καλύτερες τιμές της αγοράς, φυσικά με ένα χρόνο εγγύηση και με την στήριξη μας όσο αφορά το service και την συντήρηση του μηχανήματος ακόμα και μετά την πάροδο του έτους εγγύησης.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δείξετε τον χώρο και εμείς θα φροντίσουμε για όλα. Οι αυτόματοι πωλητές θα τοποθετηθούν εντελώς δωρεάν στον χώρο σας παραχωρώντας μας ρεύμα, νερό και ένα τετραγωνικό μέτρο περίπου για κάθε μηχάνημα. Αυτός ο τρόπος συνεργασίας σας λύνει πραγματικά τα χέρια, δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε καθόλου από τον χρόνο σας, επικεντρώνοντας έτσι το ενδιαφέρον σας στην δουλειά. Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Υποστήριξη

Ένας άλλος τρόπος συνεργασίας είναι αν έχετε ήδη αυτόματους πωλητές στην κατοχή σας, μπορούμε να σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και όχι μόνο. Σε εμάς θα βρείτε υλικά τροφοδοσίας ροφημάτων τα λεγόμενα αναλώσιμα, όπως σοκολάτα, γάλα, τσάϊ, espresso, σοκολάτα με άρωμα καραμέλα, σοκολάτα με άρωμα βανίλια και άλλα ροφήματα ή αναψυκτικά και snaks, κύπελλα πλαστικά ή χάρτινα σε πολύ καλές τιμές.

ls-vending-support-i.jpg

Καλή συνεργασία

Όποιον τρόπο και αν διαλέξετε για να συνεργαστείτε μαζί μας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι, όπως και οι ήδη υπάρχοντες πελάτες μας.

Οι καινούριοι και μεταχειρισμένοι αυτόματοι πωλητές θα έρθουν στο χώρο σας για να σας λύσουν τα χέρια.